Hälsoimperiet

PADELKURS

- Padelkurser som passar din nivå!

KOMMANDE KURSSTARTER

ETT - NYBÖRJARKURS

Nybörjarkurs för dig som är i början av din padelresa. Inga förkunskaper krävs.


Under kursen kommer vi bekanta oss med Padel som sport, hur man spelar padel och de grundläggande slagen. Vi gör detta genom teori, instruktioner och utförande av olika padelslag.

En kurs för dig som bestämt dig att lära dig grunderna i padel. Fördelen med kurs jämfört med egen träning är nya vänner och en fast tid varje vecka att se fram emot där samma tränare följer och ledsagar dig i din utveckling.


Fakta om kursen

Kurs: Nybörjarkurs (Matchi 0-1)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 85 minuter
Pris: 1.650 kr per person

Fortsättningskurs för dig som är i början av din padelresa. Du har provat på padel, gått vår nybörjarkurs eller har likvärdig kunskap och förstår grunden i padel samt vet hur poängräkning går till.


Under kursen kommer vi fördjupa oss i och öva på de grundläggande slagen och taktiken för att vinna nät och därigenom vinna poäng. Vi fokuserar vi på korrekt teknik och att kunna nyttja dina padelslag i olika spelsituationer.

Ett bra val för dig som vill ta ditt spel till nya nivåer och önskar en fast tid i veckan där samma tränare följer och hjälper dig vidare i din padelresa.


Fakta om kursen

Kurs: TVÅ - Fortsättningskurs (Matchi 2/2+)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 85 minuter
Pris: 1.650 kr per person

TVÅ - FORTSÄTTNINGSKURS

TRE - FORTSÄTTNINGSKURS

Fortsättningskurs för dig som spelat ett tag. Du har tidigare närvarat vid någon padelkurs, utbildning eller träning och kan utföra alla de vanliga slagen.


Under kursen kommer vi att fortsätta öva på padelslag samt spelövningar för att på ett mer effektivt sätt kunna skapa taktiska fördelar och använda rätt slag vid rätt tillfälle. Vi fokuserar på och korrigerar tekniska detaljer samt övar på kontroll och precision.

Det perfekta valet för dig som spelat ett tag och vill ha en fast tid i veckan för träning där samma tränare följer och hjälper dig att förbättra ditt spel.


Fakta om kursen

Kurs: TRE - Fortsättningskurs (Matchi 3/3+)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 85 minuter
Pris: 1.650 kr per person

Fortsättningskurs för dig som spelar frekvent, är van vid olika padelaktiveteter och vill förbättra ditt spel genom att slipa på detaljer. Du utför alla de vanliga slagen obehindrat.


Kursen fokuserar på spelförståelse med inslag av teknik. Störst fokus lägger vi vid spelövningar för förbättra vår taktiska förståelse och kunna använda rätt slag vid rätt tillfälle. Vi tittar även på och korrigerar tekniska detaljer samt övar på kontroll och precision. Ett bra val för dig som spelat ett tag och vill vill ta nästa steg tillsammans med andra spelare.


Fakta om kursen

Kurs: FYRA - Fortsättningskurs (Matchi 4/4+) (D-)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 85 minuter
Pris: 1.650 kr per person

FYRA - FORTSÄTTNINGSKURS

FEM - FORTSÄTTNINGSKURS

Denna kurs riktar sig till dig som är van att spela match och behärskar padelslag samt grundläggande taktik. Du har spelat padel i tävlingsform och kanske provat att spela tävling på sanktionerad nivå D eller C.


Under kursen kommer vi att blanda teori med att använda de olika padelslagen i olika situationer, samt hur vi på bästa möjliga sätt kan använda taktik för att vinna nät och därigenom vinna poäng. Vi fokuserar på spelförståelse och beslutsfattande men korrigerar även teknik och strävar efter matchliknande övningar för att ge dig verktygen att nyttja dina kunskaper i olika situationer.


Fakta om kursen

Kurs: FEM - Fortsättningskurs (Matchi 5/5+) (D/C)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 85 minuter
Pris: 1.650 kr per person

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

SMART & LUNGT


Så bra och givande kurs. Den har fått mig att tänka Padel, och spela smartare beroende på hur motståndarna spelar/agerar


Jennifer

- Fortsättningskurs

FLER VINNARE


Utmärkt grundkurs, även för mig som spelat en del Americano och seriespel på lägre nivå hade stor nytta av kursen.


Kjell

- Intensivkurs

SMARTARE TAKTISKT


Utvecklande övningar med pedagogisk och inspirerande instruktör. Och massor med roligt matchspel!


Jenny

- Fortsättningskurs

BRA & LÄRORIKT


Mattias är en bra instruktör, lär ut grunderna i padel på ett bra pedagogiskt och ger konstruktiv feedback till varje deltagare.


Cecilia

- Intensivkurs

DET ÄR JAG SOM ÄR MATTIAS

CERTIFIERAD PADELCOACH

Jag är padeltokig och har sedan jag upptäckte padel 2019 förälskat mig i sporten.

Idag är jag engagerad både som tränare, spelare och genom föreningsengagemang, med mål att bidra till att stärka Padel som sport.

Jag brinner för att kunna dela med mig av sport till både ung som gammal, nybörjare eller erfaren spelare genom en trygg och skadeförebyggande metodik, med fokus på individen. Jag är utbildad och  certifierad Padelcoach hos Europeiska, Spanska och Portugisiska padelförbunden och genomför alla coach- och tränarutbildningar så snart de finns fillgängliga hos Svenska Padelförbundet. 

Certifierad av

Utbildad av

Samarbete

WEBSHOP

Betala med kort eller Klarna

Intresserad av något annat?

Träning

Hitta inspirationen och uppnå dina träningsmål

Padel

Prova på eller vässa ditt padelspelande

Företag

Friskvård & träning till era anställda

Kontakta Mattias och kom igång direkt!

Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig inom 2 arbetsdagar.

 
 
 
 
 
 

Vi kan träning

Hälsoimperiet i Linköping AB

Organisationsnummer559192-3924

Hälsoimperiet är en fristående leverantör av hälsa, friskvård och Padeltjänster. Vår verksamhet bedrivs med utgångspunkt från Linköping men vi erbjuder även onlineträning samt online PT oavsett vart du befinner dig.

unsplash